Informatii despre comapnie

autoDNA este unul dintre cele mai mari site-uri din Europa si din intreaga lume care ofera rapoarte de istoric al vehiculelor si alte verificari online dupa seria de sasiu. Rapoartele de istoric auto autoDNA ofera informatii despre masinile la mana a doua si istoricul acestora. Serviciul nostru ofera rapoarte de istoric individuale ale masinilor precum si acces la informatii de la cei mai mari furnizori de date din industria auto-moto la nivel mondial. Datorita rapoartelor noastre foarte multi cumparatori sunt protejati de la a cumpara masini la mana a doua cu istoric necomunicat.


autoDNA interogheaza milioane de baze de date despre vehicule la mana a doua. Toate informatiile gasite sunt prezentate intr-o maniera simpla si usor de inteles sub forma rapoartelor de istoric ale vehiculelor. Stim ca utilizatorii site-ului nostru vor sa primeasca informatiile clare si complete. Reactualizam baza de date in mod constant si sistematic si cream parteneriate noi pentru a satisface nevoile clientilor nostri.


autoDNA este un serviciu unic nu doar in privinta livrarii de informatii despre masinile la mana a doua. Pe site-ul nostru vei gasi informatii valoroase care iti vor permite sa alegi masina potrivita. Te invitam sa citesti articolele de pe blog si sa pui in aplicare ponturile pe care ti le dam despre masini.

Cookies ne ajuta sa livram servicii. Prin continuarea sa utilizezi site-ul nostru, esti de acord cu politica noastra de utilizare de cookies. Afla mai multe.