Raport autoDNA de istoric al vehiculului

Pret74,90Lei
Rating clienti:
4.8/5  (media de la 74 recenzii)
Cezar
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
4/5
Las asta aici sub forma de recomandare:

Romanul e obisnuit sa caute nod in papura si se oftica atunci cand nu-l gaseste. Daca te uiti dupa masini, uita-te si dupa defecte. Pornind de la asta, ne-am obisnuit sa fim suspiciosi la absolut orice.

Asa si cu autoDNA. Iti cauta nodul in toata papura din lume, dar daca nu-l gaseste, nu inseamna ca sistemul e defect, ci ca esti tu unul din cazurile fericite.

Daca nu gasesti defecte, felicitari, bucura-te ca ai nimerit o masina care merita efortul.
Bertici Attila
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
AUTO DNA - super profesionaliști!! Am cerut un raport și am primit tot la ce mă așteptăm. Am cerut puțin ajutor și pe Facebook in privat, au răspuns cu amabilitate in câteva secunde! Recomand tuturor!
Ion Lujeru
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Datorita raportului am aflat de 2 evenimente , necunoscute inainte de achizitie!
Andrei Stefan
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Sunteti foarte buni! Am gasit in raportul vostru pentru o masina adusa din SUA ceea ce Ford Romania nu avea in istotic si mi-a fost extrem de util in a lua o decizie de cumparare. Profesionisti si eficienti!
Ionescu Irinel
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Multumesc. Incredibil de bun raportul . Masina a fost lovita in spate si vanduta la licitatie. Foarte detaliat, inclusiv cu poze de la avarie.
Lozneanu Eduard
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Felicitari! Ma-ți ajutat foarte mult!
Mihai
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Cel mai complet raport l-am obtinut de la autoDNA, in comparatie cu alte rapoarte generate prin intermediul altor site-uri similare. Am gasit poze de la o dauna ce m-a scutit de timp pierdut si alti bani investiti in verificari care ar fi condus probabil la acelasi rezultat.
Adi B
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Acuratetea informatiilor primite au fost foarte bune si intrarile din service si tot corespundea cu cartea tehnica. Cu siguranta daca erau discrepante as fi putut sa vad si asa sa imi dau seama daca masina a fost accidentata sau kilometri dati in spate. A fost o alegere buna de a investi o suma modica pentru a afla tot ce este mai important despre masina care am cumparat-o.
CLARA
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Foarte bunà ideea cu AUTODNA ,sunt foarte multumita.
BRATU NICOLAE
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Am verificat masina vw passat 2014 este ok
O. Claudiu
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Felicitări pt munca depusa...multi se vor bucura de pe urma munci voastre.... sursa: https://www.facebook.com/autoDNAro/
Cătălin
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Recomand verificarea auto

Raportul de istoric al vehiculului este un raport concis despre istoricul unui vehicul care prezintă istoricul vehiculului pe baza seriei de șasiu. Raportul constă în mai multe secțiuni organizate într-un aspect liniar clar și lizibil, ordonat cronologic. Permite verificarea istoricului vehiculului prin intermediul seriei de șasiu, ceea ce ar putea afecta decizi de achiziție a respectivului vehicul. Este unul dintre cele mai importante elemente cu care cumpărătorul ar trebui să se familiarizeze înainte de a cumpăra o mașină. Deja în timpul răsfoirii ofertelor de cumpărare/vânzare, merită să faceți cunoștință cu un raport autoDNA pentru a filtra mașinile de bună calitate din așa-numitele lemon car (mașini cu defecte și istoric măsluit). Informațiile incluse în raport îmbunătățesc transparența industriei auto și ridică nivelul acesteia la cel de clasă mondială.

Vezi mai multe Ascunde
Raport AutoDNA istoric al vehiculului – Rezumatul raportului

Informații prealabile

Prima secțiune a raportului constă în:

 • informații necesare pentru a identifica actualitatea raportului
 • seria de șasiu a vehiculului
 • istoricul seria de șasiu
 • date referitoare la marca și modelul vehiculului
 • data pentru care datele prezentate sunt valabile
 • informații despre vechimea vehiculului pe baza anului modelului sau a datei de fabricație
 • primei date de înmatriculare
 • kilometrajul mediu în valori aproximative, calculat pe baza vehiculelor cu caracteristici similare
 • QR în partea de sus a raportului, este facilitată vizualizarea raportului online și extinderea gamei de informații cu vehicul având istoric raportat
Raport AutoDNA istoric al vehiculului – Rezumatul raportului

Rețineți că, pe lângă mașinile fabricate la cerere, care sunt înmatriculate imediat după ce au fost fabricate, de către un dealer auto, există și versiuni populare de motorizare și niveluri de echipare disponibile în culori adesea selectate de clienți (de exemplu argintiu metalic, roșu, alb ). Astfel de mașini îi pun în așteptare pe client, de obicei, așa că 3-4 luni de întârziere între data fabricației și data primei înmatriculări nu este ceva neobișnuit. Cu toate acestea, o diferență mai mare de jumătate de an ar trebui să trezească mai multă vigilență.

Raportul AutoDNA istoric vehicule – Centrul de notificare

Centrul de notificări

Centrul de notificări permite verificarea într-un mod simplu a conținutului raportului pentru o anumită serie de șasiu, deoarece conține cele mai importante notificări referitoare la istoricul vehiculului. Datele sunt prezentate într-o formă simplă și lizibilă, cuprinzătoare deja la nivelul recepției vizuale. Puteți găsi acolo numărul de înregistrări pentru fiecare secțiune, pentru care este atribuită o notificare, care este deja intuitivă „la prima vedere”. Facilitează înțelegerea rapidă a notificării și posibila analiză și evaluare detaliată a unei anumite secțiuni.

În Centrul de notificare, puteți găsi de exemplu:

 • rezultate ale căutării în bazele de date cu vehicule furate
 • acțiuni de service
 • citiri de kilometraj
 • istoric de prețuri
 • istoric de daune
 • echipamente
 • fotografii de arhivă
 • informații despre vehicul
 • informații despre utilizarea vehiculului
 • corectitudinea seriei de șasiu
Raportul AutoDNA istoric vehicule – Informații despre vehicul

Informatii despre vehicul

In baza interogarii seriei de sasiu, sistemul nostru verifica informatii precum marca, modelul, tipul masinii, caroseria, tipul motorului, tara de provenienta, anul fabricatiei, anul in care a fost creat modelul, tipul de transmisie, sistemul de directie si multe altele. In functie de ce fel de informatii sunt codificate de catre producator in seria de sasiu, aceasta sectiune a raportului ti le va prezenta integral sau partial.

Tot aici gasesti date despre corectitudinea seriei de sasiu. In cazul anumitor producatori de masini, acest lucru este posibil (conform standardelor ISO). Cu toate acestea, nu toti producatorii de masini dau posibilitatea unei astfel de verificari, caz in care vom specifica in urma unei interogari gratuite ca "Informatia nu este disponibila".

Raportul AutoDNA istoric vehicul – Rechemări în service

Rechemari la rampa

Aici prezentam informatii privind rechemarile la rampa facute de producatorul masinii. In cazul in care au fost inregistrate astfel de evenimente, raportul nostru arata care ar fi putut fi problema, efectele si potentialele reparatii facute in punctul de service autorizat (masina ar trebui sa aiba o astfel de reparatie facuta daca problema a fost semnalata). Aratam si data fabricatiei masinii, care trebuie sa fie acoperita de actiunea de remediere.

Raportul AutoDNA istoric vehicul – Rechemări în service

autoDNA este singurul serviciu din piata care prezinta absolut toate informatiile conform descrierii anterioare.

Suntem parteneri ai operatorilor internationali - Agentia de Siguranta si Supervizare in Trafic, in speta cu operatorul uneia din cele mai mari baze de date de service autorizat (VOSA). Te rugam sa iei in calcul faptul ca intotdeauna dezvaluim sursele din care obtinem informatiile. Datele pe care le prelucram pot fi extrase simultan din doua organizatii diferite cum ar fi VOSA si Oficiul pentru Protectia Consumatorului, dar vom mentiona sursa doar in cazul celei de-a doua.

Raportul AutoDNA istoric vehicule – Baza de date pentru vehicule furate

Baza de Date a Masinilor Furate

Baza de date a masinilor furate contine informatii din anumite tari in care masina pe care o verifici ar fi putut fi declarata furata.
Atat numarul de tari cat si cel de institutii ale acestora de la care obtinem informatii creste constant.

Raportul AutoDNA istoric vehicule – Baza de date pentru vehicule furate

Rezultatele generate au caracter informativ, autoDNA nu garanteaza dreptul de necontestat al acestora. Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti.

Nu uita - daca vehiculul pe care il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

Raportul AutoDNA istoric vehicul – Istoricul vehiculului

Istoricul Vehiculului

Secțiunea Istoricul vehiculului conține un raport concis despre informațiile istorice ale unui vehicul. Este prezentată într-un mod sintetic sub forma unei cronologii clare care arată evenimente cronologice împreună cu date și fapte adnotate din istoricul vehiculului. Faptele sunt evenimentele (o succesiune de înregistrări) care au avut loc într-o anumită locație și într-un anumit moment din trecut.

În această secțiune, puteți găsi evenimente care constau în informații despre:

 • citirea kilometrajului
 • înmatricularea vehiculului
 • radierea vehiculului
 • inspecțiile tehnice periodice finalizate
 • daunele vehiculului
 • defecțiunile
 • utilizarea vehiculului, de ex. ca un taxi

Secțiunea Istoricul vehiculului permite identificarea rapidă și eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de un vehicul second-hand. Evenimentele privind vehiculul pot fi prezentate sub următoarele forme: descrieri, pictograme, prezentare grafică a zonei de avarie.

Raport AutoDNA istoric al vehiculului - Ultimele înregistrări

Ultimele Interogari

Aceasta sectiune trateaza informatii despre frecventa, timpul si localizarea verificarilor efectuate asupra masinii.

Astfel de cunostinte sunt utile posibilului cumparator din moment ce dezvaluim cine si cand a mai fost interesat de aceeasi masina. Vehiculul ar fi putut fi dat spre vanzare ori a existat cerere de cumparare a lui in trecut. Daca o astfel de tranzactie nu a fost finalizata, vei putea vedea cine si de ce a fost interesat de aceasta masina.

Raportul AutoDNA istoric al vehiculului - Echipamente

Dotari

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem.

Ce poti gasi sunt urmatoarele:

 • culoarea tapiteriei
 • sasiu - culoarea lacului
 • informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu
 • culoarea geamurilor
 • tipul de aer conditionat
 • tipul de sistem audio si navigatia
 • oglinzile laterale si tipul de incalzire al acestora
 • oglinzi electrice
 • numarul de airbag-uri etc.
Raportul AutoDNA istoric al vehiculului - Echipamente

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un accident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un model mai vechi de masina pentru a face economie de bani. O situatie similara poate exista si in cazul oglinzilor, vezi daca oglinzile din dotare erau electrice, cu incalzire sau simple.

Merita sa vezi si daca masina nu a avut dotari din fabrica precum "oglinzi electrice auxiliare" ori alte elemente care nu au fost incluse la momentul fabricatiei.

Raportul AutoDNA istoric al vehiculului – Fotografii arhivate

Imagini din Arhiva cu Masina

Aici gasesti galeria de imagini a masinii pe care o verifici. In cazuri exceptionale, cateva din imagini ar putea fi repetitive daca proprietarul masinii le-a distribuit pe mai multe site-uri. Este un semnal de alarma daca masina s-a aflat la vanzare pentru o perioada indelungata. In plus poti gasi imagini cu masina avariata in vreme ce ea poate fi prezentata fara accidente. Te rugam sa iei in calcul faptul ca, in cazul in care raportul gratuit nu include imagini, nici raportul platit nu le va include.

Cod QR în Raportul autoDNA privind istoricul vehiculului

Cod QR

Raportul autoDNA de istoric al vehiculului este salvat și sub forma unui cod QR (cod de răspuns rapid). Un cod QR este un cod modular (alb-negru) și bidimensional (cod de bare matrice) care face legătura cu un anumit raport pentru o anumită serie de șasiu.

 • Un cod QR face parte din raport și este, de asemenea, trimis împreună cu raportul într-un fișier separat (în formate pdf sau jpg) după cumpărare. Poate fi folosit pe website-urile de vânzări auto și în rețelele sociale. Poate fi lipit de geamul lateral al unei mașini, pe partea stângă sau dreaptă. Datorită acestei soluții, mașina, în timp ce este condusă pe șosea, este disponibilă pentru verificarea de către potențialii cumpărători într-un mod simplu, sigur și rapid
 • Codul QR permite accesarea și răsfoirea rapidă a raportului și, de asemenea, permite extinderea vânzării de vehicule cu istoricul, atât online cât și offline. Este o soluție inovatoare și pioner pentru piața auto, introdusă pentru prima dată de autoDNA

O persoană potențial interesată de mașină poate scana codul QR din anunțul de vânzare, precum și direct de pe vehiculul pe care a fost plasat un astfel de cod QR.

Această funcție modernă își propune să susțină piața auto transparentă și să ridice nivelul acesteia la cel de clasă mondială.

Parerile clientilor in legatura cu raportul

pandele mihaita
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
in urma verificarii,masina aparea cu dauna de 7000 euro.
Andrei Stefan
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Sunteti foarte buni! Am gasit in raportul vostru pentru o masina adusa din SUA ceea ce Ford Romania nu avea in istotic si mi-a fost extrem de util in a lua o decizie de cumparare. Profesionisti si eficienti!
Dragomir Romeo
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
4/5
informatii foarte utile,multumesc!!
Costin Coroian
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Raport complet,detaliat,recomand fiecarei persoane care vrea sa stie ce cumpara ,masinile ,indiferent de suma cu km dati in spate,sau avariate sunt foarte multe.Chiar merita si recomand raport DNA ,apoi verificare tehnica auto.
T.George
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Bun serviciu. Astazi l-am utilizat de doua ori. La prima masina rezultatele au fost concludente, astfel am aflat ca masina avea cu vreo 70k km mai multi in mai2017 in germania, decat astazi la vanzare aici...tot de la data respectiva cu km, apar mai multe poze in raport, cu interior/exteriro. La a 2a nu aparea o inregistrare de acest tip..probabil nu s-o fi facut.
Burcea Alin
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Foarte bun raportul, m-a ajutat sa verific KM unei masini care vroiam sa o cumpar. Omul care o vindea sustinea KM 100% 146.000, dupa verificarea VIN-ului pe acest site am gasit poze clare cu 240.000 KM.
N. Razvan
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Sunteti buni pe ceea ce faceti, mult succes in continuare. sursa: https://www.facebook.com/autoDNAro/
popa
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
informatii foarte exacte,poze detaliate ,am reusit sa aflu km reali si de unde a fost cumparata masina
Roman Alexandru
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Mai mult decât IDEAL acest raport ! Din păcate am cheltuit bani cu deplasarea până la autoturism, am constatat niște elemente care nu se îmbinau corect la bara față, iar in urma bănuielilor am efectuat verificarea online și s-a dovedit clar că a fost lovită frontal, airbag-URI sărite, etc. A fost reparată foarte bine, dar dacă ești atent, e imposibil să nu descoperi o imperfecțiune. Mai ales la mașini din 2018 cu 30.000 km. Ce am descoperit eu la fata locului: 1-faruri 2017, iar mașina fabricație 07.2018 ( a avut grija să le schimbe pe ambele ca sa para egal mătuite, dar a omis anul de producție a farurilor) 2.bara fată, cu elemente, grilă, aveau culoare curată, deci fusese schimbate sau revopsite. 3. Tot la bara față, dacă vă uitați cu atenție, ori este aliniament perfect al tuturor elementelor, ori dacă a fost umblat, reparat, cam greu să mai fie ca înainte. IN CONCLUZIE, RECOMAND verificare pe AUTODNA, mai ales dacă auto e in alt oraș. Mai ales la mașini scumpe ! Vă mulțumesc !
Bertici Attila
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
AUTO DNA - super profesionaliști!! Am cerut un raport și am primit tot la ce mă așteptăm. Am cerut puțin ajutor și pe Facebook in privat, au răspuns cu amabilitate in câteva secunde! Recomand tuturor!
Popa
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Multumesc frumos, ajuta mult
Lucian P.
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
5/5
Raportul furnizat a fost de un real ajutor. sursa: e-mail.

Dispozitii Finale

AUTODNA colecteaza informatii de la diverse surse inclusiv cele publice cu acces prin intermediul internetului prin sistemul propriu de expertiza si le prezinta sub forma raportului online de istoric. Cantitatea de informatii colectate este in functie de seria de sasiu furnizata. Tipul si cantitatea informatiilor din raport sunt intotdeauna specificate inainte de solicitarea de plata.

Informatiile continute in rapoarte sunt date colectate de sistemul de expertiza AUTODNA si pot duplica erori initiale. AUTODNA face tot posibilul pentru a elimina astfel de duplicari.

Te rugam sa retii: Rapoartele autoDNA de istoric al vehiculelor si informatiile continute de acestea trebuie tratate ca material informativ si privite ca punct esential in procesul de vanzare/cumparare a unei masini. Informatiile obtinute in aceasta maniera trebuie confirmate la un punct de service autorizat si de catre expertii in autovehicule.

Va rugam sa fiti informat ca acest site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul web la nevoile dvs. Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a site-ului nostru.