Decodor VIN - Verifica

Vezi cat este de simplu. Vei primi informatiile despre vehicul in 3 pasi. Seria de sasiu a masinii este precum codul ADN la oameni - il verifici si stii tot.

Tipul tau de identificator

Prin introducerea celor 17 caractere ale seriei de sasiu in sistemul nostru vei primi informatii despre istoricul masinii. Te rugam sa tii cont de faptul ca literele "I", "Q" si "O" sunt excluse pentru ca nu fac parte din seria de sasiu.

Informatii despre seria de sasiu (info)

1
Cumpararea raportului autoDNA: introduceti seria de sasiu

Primesti informatii despre masina prin citirea seriei de sasiu

Ca rezultat al analizei facute de Decodorul seriei de sasiu, istoricul masinii nu mai este un mister. Sistemul (Cititorul de sasiu) iti va face verificarea gratuit. Apoi, in baza informatiilor colectate, va genera rapoarte care sa inlature indoielile tale.

In plus, vei afla numeroase informatii despre masina.

2
Cum sa cumperi un raport autoDNA: informatii despre vehicul

Alege raportul potrivit

Alege si comanda un raport detaliat creat de algoritmii de decodare a seriei de sasiu. Decodorul de sasiu pe care l-am creat va prezenta un raport constand in sectiuni usor de citit si inteles, cu informatii furnizate de seria de sasiu.

Te rugam sa ai in vedere faptul ca raportul comandat poate fi descarcat de pe site in format PDF. In plus, iti vom trimite o copie la adresa de e-mail indicata in procesul de plata a raportului.

Citeste seria de sasiu! Esti la cateva click-uri distanta de aflarea istoricului masinii tale!

3
achizitie raport serie de sasiu
Cookies ne ajuta sa livram servicii. Prin continuarea sa utilizezi site-ul nostru, esti de acord cu politica noastra de utilizare de cookies. Afla mai multe.