Testimoniale ale Rapoartelor

Va incurajam sa va expirmati parerea cu privire la achizia rapoartelor. Opinia ta este foarte importanta si va ajuta alti clienti pentru a lua decizia alegerii unui raport si va ajuta echipa noastra pentru imbunatatirea serviciilor. Iti multumim pentru timpul acordat si te mai asteptam.
Opinii selectate
- G. Raducu
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
Scor: 5/5
Auto DNA este un serviciu alternativ opțional foarte bun, care împreună cu alte modalități de verificare a istoricului unui autovehicul, poate pune presiune pe comercianți(de orice tip). Dacă se merită investiția financiară, fiecare este liber să hotărască. Sursa: https://www.facebook.com/autoDNAro/
- Groapa Catalin Paul
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
Scor: 5/5
Daca as fi cercetat acest raport inainte de achizitia automobilului as fi salvat banii aruncati pe geam pentru o masina cu multe probleme. Recomand sa faceti aceasta cercetare inainte de a cumpara un autoturism la mana a 2-a !!!
- M.Laurentiu
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
Scor: 5/5
buna ziua. am fost in reprezentanta skoda cu masina la test si au gasit acelasi istoric ca si dvs, doar ca detaliat pentru ca intrarea a fost la ei. avea o intrare pe garantie pentru o scurgere de ulei si o dauna facuta pe casco in reprezentanta lor. toate piesele originale si facuta cum trebuie. am cumparat autoturismul :)
Rating mediu produs
Tipul raportului
Rate medie a ratingului
Suma
Raport autoDNA de istoric al vehiculului
4.8
(media de la 47 recenzii)
47
Raportul autoDNA pentru vehiculele Olandeze
4.8
(media de la 11 recenzii)
11
Raportul autoDNA pentru vehiculele din Franta
4.8
(media de la 9 recenzii)
9
Raportul AutoCheck
4.8
(media de la 9 recenzii)
9
Raport autoDNA pentru vehiculele din Belgia
4.8
(media de la 12 recenzii)
12
Raportul autoDNA pentru vehicule din Estonia
4.8
(media de la 5 recenzii)
5
Cookies ne ajuta sa livram servicii. Prin continuarea sa utilizezi site-ul nostru, esti de acord cu politica noastra de utilizare de cookies. Afla mai multe.