Cele mai citite
istoricul autoturismelor cu un raport de cel mult 40 de lei

Poți afla istoricul unei mașini și cu un raport de cel mult 40 de lei. Iată cum te ajută!

14 octombrie 2021

Ai decis să îți cumperi o mașină la mâna a doua, dar știi că riscurile de a fi păcălit sunt mari. Cum te poți asigura că nu dai banii pe o mașină cu probleme? Simplu: o verifici. Cum? Și mai simplu: online, cu un raport de la autoDNA.ro. Atenție însă! Este important să înțelegi ce oferă aceste rapoarte pentru a profita din plin de serviciu.

Pentru un raport care îți arată istoricul mașinii verificate plătești între 30 și 99 de lei. Prețul variază în funcție de volumul de informații disponibile. Pentru acest preț, primești informații care te vor ajuta în luarea unei decizii sau măcar în negocierea cu vânzătorul. Poate descoperi că mașina verificată are ceva kilometri dați înapoi sau daune minore despre care nu știai. Poate totuși vrei să o cumperi chiar și așa, dar măcar acum, cu situația reală în față, vei ști cum să negociezi altfel prețul final.

Revenind: Cum verifici mașina?

Intri pe autoDNA.ro, introduci seria de șasiu a mașinii pe care vrei să o verifici și afli cât costă raportul pentru aceasta.

Ce înseamnă dacă raportul tău costă mai puțin de 40 de lei?

Dacă acest raport este mai ieftin de 40 de lei, înseamnă că există o cantitate limitată de informații despre mașina verificată. Chiar și așa, aceste informații te pot ajuta să iei o decizie privind cumpărarea.

Un astfel de raport îți poate indica faptul că mașina NU figurează cu avarii în bazele autoDNA.

În plus, mașina este automat verificată în baza autovehiculelor furate, ceea ce te scapă de o grijă majoră.

Suplimentar, poți afla datele tehnice detaliate ale mașinii și dotările ei reale. Le poți compara astfel cu cele oferite de vânzător. Există diferențe? Atunci ai un semn de întrebare…

Raportul tău costă mai mult de 40 de lei?

Este chiar o veste bună: primești si informații despre istoricul de km, daune si gravitatea acestora, precum și fotografii.

Nu te lăsa păcălit! Plătești doar pentru ce primești! Folosește rapoartele autoDNA. Și, ca să te convingi, îți oferim și cod de discount de 10%, valabil doar la achiziția rapoartelor autoDNA Istoric Vehicul.

Cod discount: autodna10

NU UITA

Poți verifica istoricul unei mașini second-hand în doar 5 minute