Ce este nou la autoDNA.ro?
Noul raport autoDNA istoric al vehiculului

Noul raport autoDNA de istoric al vehiculului

1 iulie 2022

Începând cu 1 iulie 2022, Raportul autoDNA de istoric al vehiculului va oferi clienților noștri valori suplimentare. Pentru a răspunde tendințelor mondiale, procesul de cumpărare de pe website a fost simplificat, devenind mai ușor și mai intuitiv. Schimbările urmăresc să ofere clienților noi beneficii, care au fost inspirate de soluții moderne introduse și aplicate pe piețele mondiale.

Raportul rămâne în continuare un raport concis asupra istoricului unui vehicul pe baza seriei de șasiu. În conformitate cu misiunea companiei, aceasta ar trebui să ajute și mai mult vânzătorii și cumpărătorii în achiziții conștiente și sigure.

Schimbarea în aspect a Raportului de istoric al vehiculului are ca scop să ofere clienților noștri un produs mai util, mai funcțional și mai clar, cu o serie de beneficii suplimentare. Una dintre ele este inovația, datorită introducerii de noi secțiuni în raport (Centrul de notificare și codul QR). Un alt element care a fost optimizat este secțiunea istoricul vehiculului. În această secțiune, precum și în restul raportului, claritatea și lizibilitatea au fost îmbunătățite prin aplicarea de noi UX/UI pentru utilizator, au fost folosite culori noi, în conformitate cu psihologia culorilor, un fundal atât de luminos cât și mai clar, dar și multe altele. Datorită acestei soluții pioner, care constă în adăugarea unui cod QR, este posibilă extinderea ofertei de vânzare a unui vehicul cu istoric, atât online cât și offline.

Raportul autoDNA constă din mai multe secțiuni organizate într-un aspect liniar lizibil ordonat cronologic. Permite verificarea istoricului vehiculului prin intermediului seriei de șasiu, ceea ce ar putea arăta calitatea vehiculului selectat. Este unul dintre cele mai importante elemente cu care cumpărătorul ar trebui să se familiarizeze înainte de a cumpăra o mașină.

Produsul nostru emblematic a fost dezvoltat în conformitate cu cele mai bune standarde globale. O nouă secțiune în raport – Centrul de notificare – permite într-un mod simplu verificarea conținutului raportului pentru o anumită serie de șasiu, deoarece acesta conține cele mai importante notificări referitoare la istoricul acestuia. Datele sunt prezentate într-o formă simplă și lizibilă, cuprinzătoare la nivelul recepției vizuale. Istoricul vehiculului este prezentat sub forma unei cronologii care are ca scop să ajute utilizatorii să se familiarizeze cu evenimentele din istoricul vehiculului și să faciliteze identificarea eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de un vehicul second-hand.

În timpul răsfoirii ofertelor de cumpărare/vânzare, merită să faceți cunoștință cu un raport de istoric al vehiculelor autoDNA pentru a filtra mașinile de bună calitate din așa-numitele lemon car (mașini cu defecte și istoric măsluit). Informațiile incluse în raport îmbunătățesc transparența industriei auto și ridică nivelul acesteia la cel de clasă internațională.

O altă modificare, este noul aspect la coșului de cumpărături de pe website-ul autoDNA, care este menit să îmbunătățească experiența utilizatorilor în etapa de achiziție și să le permită să controleze fiecare pas al procesului, indiferent dacă achiziția se face de pe computer, tabletă sau smartphone.

autoDNA oferă rapoarte care conțin date despre vehicule din peste 20 de țări europene, precum și din SUA sau Canada, de la peste 50.000 de instituții diferite care oferă servicii în sectorul auto. Pentru a răspunde așteptărilor pieței, precum și ale clienților noștri, începând cu 1 iulie 2022, Raportul de istoric al vehiculului va fi disponibil la un preț promoțional. În practică, înseamnă că cei interesați vor obține o verificare completă a seriei de șasiu prin intermediul unui raport/e la un preț fix, indiferent de numărul de rapoarte disponibile în oferta autoDNA.

 

Summary
Noul raport autoDNA de istoric al vehiculului
Article Name
Noul raport autoDNA de istoric al vehiculului
Description
Începând cu 1 iulie 2022, Raportul autoDNA de istoric al vehiculului va oferi clienților noștri valori suplimentare
Publisher Name
autoDNA
Publisher Logo