Toate articolele

Care a fost cea mai dezamăgitoare mașină din 2022?

13 decembrie 2022

2022 a fost un an plin de suișuri și coborâșuri pentru piața auto. Am văzut niște vehicule incredibile, precum Ford Bronco Raptor, GMC Hummer EV și Jeep Grand Wagoneer. Totuși, ne întrebăm ce mașini crezi că aparțin de celălalt capăt al scalei.
Care sunt cele mai dezamăgitoare mașinile din 2022?

Candidații sunt numeroși din mai multe motive, dar ne vom concentra doar pe câteva exemple de mașini care au dezamagit oamenii cu adevărat.

În primul rând, Toyota bZ4X și geamul său Subaru Solterra nu și-au făcut prea mulți prieteni de la lansarea lor. Prezentate ca fiind prima incursiune a mărcilor japoneze în vehiculele electrice crossover moderne, Solterra și bZ4X părea să se oprească chiar de la porți.

Toyota bZ4X

Clienților li s-a spus că s-ar putea să nu se încarce chiar rapid pe vreme rece. Apoi, livrările au fost amânat din cauza unei rechemări asupra roților care ar putea cădea, pur și simplu. Găsirea unei soluții la această problemă a durat atât de mult încât Toyota s-a oferit să cumpere mașinile înapoi de la clienți. Mai recent, rezultatele europene au descoperit că a fost atins jumătate din intervalul anunțat, Toyota răspunzând că se va analiza în continuare.

Următorul trebuie să fie Hyundai Santa Cruz. Când a fost anunțat prima dată, a părut o victorie uriașă pentru Hyundai. Nu a avut concurență mică sau deloc și ar putea reduce decalajul în care erau blocați unii clienți. Apoi, Ford Maverick a apărut cu o economie de combustibil mai bună și un preț mai mic.Hyundai Santa CruzFruntașul din listă este Volkswagen I.D. Buzz totuși.
În Germania prețul acestei mașini nu este ieftin, începând de la 64.581 EUR în ciuda faptului că modelul de bază (Euro-spec) are mai puțini cai putere decât un Chrysler Pacifica Hybrid la 201 CP cu o baterie de 82 kWh, oferind o autonomie estimată de 424 km pe ciclul WLTP.Volkswagen I.D. BuzzCare este cea mai dezamăgitoare mașină nouă a anului 2022 în ochii tăi?

Via carscoops.com