Sfaturi autoDNA
SERVICIUL DE SUPORT autoDNA

autoDNA – mai mult decât istoricul unei mașini

23 iulie 2021

Serviciul de verificare a istoricului unei mașini este deja cunoscut de mulți români. Multe mii de euro au fost economisite de cumpărători de bună credință care, în doar câteva minute și câteva clickuri au aflat despre mașina pe care voiau să o cumpere informații la care nu ar fi avut acces altfel.

Serviciul autoDNA este însă apreciat pentru mai mult de atât. Feedbackul primit de la clienții pe care îi avem de 6 ani încoace arată că, dincolo de informațiile din raport, cel mai mult este apreciată interacțiunea cu echipa noastră de suport.

Un sondaj realizat la începutul acestui an arată că 90% din clienții autoDNA intenționează să folosească serviciile noastre și la următoarea achiziție auto.

Oferim suport în limba română clienților noștri înainte și după achiziționarea unui raport – prin formularul de pe site (https://support.autodna.ro/), secțiunea de chat din site-ul nostru sau prin contul de Facebook de luni până vineri de la 9 la 17 , ceea ce a devenit foarte important pentru clienții noi, dar și pentru cei ce revin.

Echipa de suport pentru clienți autoDNA: ”Este firesc, în momentul în care accesezi prima dată un serviciu de tipul celui oferit de autoDNA să ai diverse întrebări și aici intervine rolul echipei noastre. Suntem o echipă dedicata, aflată în România. Știm specificul pieței auto de la noi și înțelegem nevoile clienților care ne contactează”.

Printre cele mai frecvente solicitări primite de la clienți, menționăm:

  • Interpretarea diverselor câmpuri cu informații din raport
  • Detalii despre factura și contul personal
  • Informații despre utilizarea diverselor coduri de discount

Din discuțiile avute cu clienții autoDNA, am constatat că aceștia apreciază:

  • Să primească informații despre conținutul raportului încă înainte de a plăti pentru acesta;
  • Prețul raportului variază în funcție de numărul de informații oferite prin acesta;
  • Prețul afișat este prețul final și primesc de fiecare dată factură pe această valoare.

Vă mulțumim că folosiți serviciile autoDNA sau că le aveți în vedere pentru viitoarele achiziții de autoturisme. Vă asigurăm că la noi, pe lângă rapoarte cu informații care vă sunt de ajutor, veți găsi mereu și tot suportul de care aveți nevoie.

SERVICIUL DE SUPORT autoDNA

 

NU UITA

Poți verifica istoricul unei mașini second hand în doar 5 minute